Правила за поверителност

Кои сме ние?

Собственик на уеб сайта http://www.2design.bg е:

2Дезийн ООД
ЕИК: 202808406
ИН по ДДС: BG202808406
Седалище на управления: България, гр. София, ул. „Минзухар“ №14
МОЛ: Йоана Христова

2Дизайн ООД обработва вашите лични данни в съответствие с изискванията на Общия регламент за защита на данните, както и действащото национално законодателство за защита на личните данни.

2Дизайн ООД е отговорен за обработването и съхранението на вашите лични данни.

Ако имате съмнения, как се съхраняват данните ви, винаги може да се обърнете към компетентните органи Комисия за защита на личните данни.

Категории лични данни, които 2Дизайн ООД обработва.

  1. Вашата информация за контакт: имена, имейл адрес, телефон.
  2. Вашият IP адрес
  3. 2Дизайн ООД не обработва и не съхранява никаква финансова информация.
  4. 2Дизайн ООД умишлено не обработва и не съхранява информация на лица под 18г..
  5. В случаите когато активно заявите вашето съгласие, 2Дизайн ООД обработва информация, предоставена от вас, за да бъде публикувана на сайта www.2design.bg като информативен текст, статия, графични елементи и т.н. За достоверността на всички данни, предоставени в този случаи, 2Дизайн ООД не носи отговорност.
  6. По изключение можем да изискаме от вас да ни предоставите допълнителни идентификационни данни, за да удостоверите вашата самоличност.
  7. В случаите участвате в игра, томбола или друг вид подобна дейност, предоставяте данни за контакт.
  8. В случаите в които правите заявка да ви изпратим някои от нашите продукти или активно заявено производство на такива, предоставяте данни за доставка и данни за  издаване на съответните счетоводни документи за дейността.
  9. 2Дизайн ООД си запазва правото да изпраща до всички свои потребители покани за участие в проучвания. Участието винаги е по желание.

Вашата информация за контакт:

Използваме вашите данни за контакт:

  • За целите на ясната и точна комуникация.
  • За целите на точното и правилно изпълнение на ваша заявка.
  • За целите на изискванията на данъчното и счетоводно законодателство.

Форма за контакт

Попълвайки формата за контакт вие предоставяте вашите имена, имейл адрес и IP адрес.

За какво използваме данните, които събираме?

Коментари

Когато посетителите оставят коментари на сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и информация от потребителския браузър, за да помогнем за откриването на спам.

Файлове

Ако качите изображения в уеб сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на уеб сайта могат да изтеглят и извличат данни за местоположението от изображения в уеб сайта.

„Бисквитки“ / Cookies

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да се включите в запазването на вашето име, имейл адрес и уеб сайт в „бисквитките“. Те са за ваше удобство, така че не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставите друг коментар. Тези „бисквитки“ ще продължат да се съхраняват една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна „бисквитка“, за да определим дали браузърът ви приема „бисквитки“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и се изхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете, ще създадем и няколко „бисквитки“, за да запазите информацията за вход и опциите за показване на екрана. Входните „бисквитки“ са с продължителност два дни, а „бисквитките“ на екрана са с продължителност една година. Ако изберете „Запомни ме“, вашето потребителско име ще остане в продължение на две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна „бисквитка“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и просто показва идентификационния номер на статията, която току-що сте редактирали. Изтича след 1 ден.

Използваме “бисквитки”за да:

  • Подобрим нашия уеб сайт.
  • Разпознаваме вашето устройство, когато посещавате нашия уеб сайт.
  • Да анализираме вашата интернет активност.

Вградено съдържание

Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват „бисквитки“, да интегрират допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

Google Analytics

С кого споделяме вашите данни?

Данните не се споделят с трети лица, без вашето съгласие.

Колко дълго ще съхраняваме данните ви?

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да може автоматично да разпознава и одобрява коментарите за последващи действия, вместо да подлежи на модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат да виждат и редактират тази информация.

В случаи на изпращане на награди, заявени рекламни материали, произведения на изкуството – за срок от 1г.

Какви права имате върху данните си?

Ако имате профил на този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас. Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или охранителни цели.

В случаите, в които публикуваме ваш текст на страницата на www.2design.bg, съхраняваме вашите данни за срока, в който публикацията е видима на сайта.

В случаи, че изискаме допълнителни данни, за да удостоверим вашата самоличност, ще запазим тези данни, докато законовото изискване за запазването им вече не е налице.

В случай на събиране на лични данни за целите на конкретни кампании, акции и всякакви други събития, периодът на обработка ще бъде уточнен във всеки случай, а участниците ще бъдат своевременно информирани за това.

Проверяваме ли вашите данни?

Коментарите на посетителите могат да се проверяват чрез автоматизирана услуга за откриване на спам.

Допълнителна информация

Как защитаваме вашите данни?

2 Дизайн ООД гарантира, че са предприети всички административни, технически и физически мерки за защита на вашите лични данни от случайно, незаконно или не оторизирано обработване.

Какви процедури за нарушаване на данните имаме?

2Дизайн ООД не предоставя вашите лични данни на трети лица, освен в следните случаи:

От какви трети страни получават данни?

Социални мрежи

Към момента 2Дизайн ООД използва две социални мрежи и те са: Facebook и Google+, където се споделят линкове от този сайт или друго уникално съдържание.

Мрежи за споделяне на информация

Споделянето/изпращането на дигитални продукти (снимки и проекти) става чрез:

  • WeTransfer / dox.bg –  изисква информация за e-mail, а клиента получава линк за сваляне на файлове.
  • Pixiest –  изисква регистрация с e-mail или регистрация през Facebook. Всеки клиент се получава: линк към неговата галерия и индивидуална парола. По свое усмотрение, клиентът може да сподели линка и паролата със свои близки. Галерията се обновява автоматично, като за период от 10 дни снимките трябва да бъдат изтеглени.
  • Google диск – не изисква лични данни. Всеки клиент се получава: линк към галерия и да свали съдържанието ѝ. По свое усмотрение, клиентът може да сподели линка със свои близки. Галерията се обновява автоматично, като с всеки клиент уговаряме какъв период от време да съществува тази галерия.

Други

  • 2 Дизайн ООД предоставя вашето име, адрес и телефонен номер на куриерска фирма, която доставя вашия заявен продукт. В случай, че това е договорено предварително.
  • 2 Дизайн ООД предоставя информация към доставчиците на счетоводни услуги.
  • Когато законодателството изисква, 2Дизайн ООД прехвърля необходимите лични данни към компетентните данъчни и други държавни органи.

Вашата отговорност

2Дизайн ООД не носи отговорност за достоверността на предоставената от вас информация или липсата на съгласие на третите лица.

Когато споделяте с нас ваша статия със заявка да я публикуваме на сайта www.2design.bg, бихме искали да ви напомним, че е ваша отговорност да осигурите, точността, пълнотата и актуалността на данните, които ни предоставяте.

В случаите, когато споделяте информация взета от трети лица, носите отговорност за събирането на неговите данни в съответствие с българското законодателство за защита на личните данни. Необходимо е да уведомите лицата за намеренията си и те да потвърдят своето съгласие, както и да ги уведомите за нашите Правила за поверителност.

 

Според закона за авторското право всички фотографии, рекламни материали, текстове, авторски продукти, заснети и представени от 2Дизайн ООД са собственост на техният автор. Свалянето, разпространението и употребата им без моето писмено съгласие, е нарушение на закона. За ползването на мои произведения от трети лица, или извън предварително уговореното, е необходимо моето писмено съгласие.