Фирмен стил за рекламно студио 2Design

Фирмен стил за рекламно студио 2Design

Фирмен стил за рекламно студио 2Design

Фирмен стил за рекламно студио 2Design

Идея

Ние развиваме идеи, ние реализираме проекти, ние създаваме изкуство. Ние сме тези които градят и утвърждават имидж, затова собствения ни облик е толкова важен. Артистичната ни страна ни кара да обичаме всички цветове, затова ни беше изключително трудно да се спрем на един единствен цвят. И така си избрахме цели седем :).

Лого и слоган

Логото2Designе изградено изцяло от типография. Обединяването на цифрата 2 и латинската буква D намеква двуизмерния характер на рисунката. Използваният шрифт е авторски – BasalSans, който прави логото изцяло уникално. Ще Ви се стори странно решението, цветът на самото лого да е черен, но това бе най-логичното решение – все пак черното допълва всеки цвят. Слоганът Advertising and Trendима за цел да подскаже, че следим рекламните тенденции и се стремим да сме по-добри!

Дейност и печатни материали

Седем цвята = седем услуги (дейности), които предлагаме:

Ние Ви предлагаме фирмен стил CD

Уебсайт

Създавайки сайта си, целяхме да е подреден, систематизиран и достъпен. За улеснение на посетителите информацията е структурирана и представена по лесно разпознаваем и разбираем начин. Услугите са категоризирани в седем основни групи, може да разгледате работата ни в нашето Портфолио, а ако имате въпроси може да се свържете с нас, като ни изпратите запитване. От скоро имаме и Блог, там ви очакват интересни теми. Очакваме Ви!

Website_2Design_940px

За повече информация посетете нашето Портфолио или ни изпратете запитване!