Калиграфия

Калиграфия – видове и особености

Калиграфияизкуство на красивото писане. Подобен тип изкуство, може да намери приложение навсякъде – от красиво надписани покани до абстрактни картини. Дори една дума, изписана на ръка, може да съживи всяка идея за дизайн. Не винаги шрифтовете са романтични и сложни, те могат да са класически и строги или модерни и абстрактни – в унисон с идеята или повода.

Има много стилове на писане, но за всеки един е важна пропорцията, ритъмът и цялостната картина. Ние сме овладели няколко класически и съвременни метода от неповторимото изкуство. Понеже имената сами по себе си не говорят нищо на обикновения човек, Ви съветваме да им се насладите в нашето Портфолио. Под всеки проект има подробно описание за използваните материали и стила на писане.

Абстрактна калиграфия

Абстрактна калиграфия

Абстрактната калиграфия е е равна на произведение на изкуството. Тя е картина, която да сложите в рамка за да е спомен за ваше събитие – сватба, раждане на дете, Свето Кръщение, Юбилей и др.. Чрез нея може да увековечете любимо стихотворение, или част от него, ако е прекалено дълго. Чрез нея може да съживите дома си с нетрадиционна картина, която отговаря на вашия стил и предпочитания.

Примери може да намерите в нашето Портфолио.

Калиграфски надписи

Калиграфия

Калиграфски надписи за покани, поздравителни картички, грамоти, дипломи, различни печатни материали – постери, дипляни, дори за уеб пространството. Приложението на тези калиграфски акценти може да е навсякъде. Една дума, изписана на ръка, може да съживи всяка и визия.

Скоропис / Бързопис

Скоропис най-често използваме в рекламни слогани или послания, които да са писани на ръка.

Използваме няколко способа. Първият е постепенно забързване на изписването в някои от калиграфските стилове и вторият е, бързо изписване с наш почерк. И в двата случая търсеният ефект е експресионистичен и динамичен, а резултата е уникален и различен, от масовият вариант за реклама.

За повече информация посетете нашето Портфолио или ни изпратете запитване.